Kontingent: 150 kr. årligt

Medlemskab: tegnes ved indbetaling af kontingentet på: Netbank reg.nr. 3205, kontonr. 320 504 8782. (Husk at angive navn). Der kan også betales ved indgangen til Tøjhuset før koncerter.

Oplysninger om medlemskab m.v.: Henvendelse til kasserer Asger Ringgaard Møller, Lundagervej 6, 7000 Fredericia, tlf: 7594 3129, e-mail: gerdaogasger@gmail.com

Normal billetpris: 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer.
Nogle koncerter har andre priser, der fremgår af sæsonprogrammet.

Børn og Unge: Børn og studerende fra Den kreative Skole, Fredericia Gymnasium og øvrige uddannelsessteder har gratis adgang.

Billetsalg: Billetter købes normalt ved indgangen til koncertstedet. Der er dog mulighed for at købe i forsalg på Fredericiabilletten. Nytårskoncerten på Fredericia Teater har forsalg på Billetnet som angivet under omtalen.

E-mail: Du kan få tilsendt en orienterende e-mail før hver koncert ved at sende din e-mailadresse til formand@fredericiamusikforening.dk