2008 efterår: Fredericia Byorkester

Tirsdag den 25. november kl. 20.00
Tøjhuset

Dirigent: Anne Cathrine Kielland Lund
Solister: Jonas Egholm, Mikkel Balle Lauridsen og Morten Sonasson.

Fredericia Byorkesters efterårskoncert bliver i 2008 på nogle områder en anderledes koncert, idet byorkesteret med koncerten indleder et nyt og spændende samarbejde med to professionelle musiklærere ved Den Kreative Skole. De to er Marianne Eising, violin, der også er orkestrets koncertmester og strygerinstruktør og Karen Valeur, cello, der er instruktør for orkestrets cellogruppe. Deres unge strygerelever og strygere fra Marianne Eisings ”Fredericia Sinfonietta” indgår i koncerten med flere strygerstykker. Orkestrets egne strygere glæder sig meget til at spille sammen med de unge.
Desuden medvirker der også tre unge guitar-talenter fra hhv. Vejle Musikskole, Det Fynske Musikkonservatorium og Kolding Musikskole, som solister i Vivaldis Guitarkoncert. Jonas Egholm, Mikkel Balle Lauridsen og Morten Sonasson skal spille hver sin sats i denne dejlige koncert.

Efterårskoncerten indledes som sædvanlig med en flot ouverture, i år bliver det med Beethovens ”Prometheus Ouverture”. Dernæst følger guitarkoncerten af Vivaldi, strygerstykker af Holger Arden og til sidst inden pausen Griegs Holbergsuite. Efter pausen stiller hele orkestret op igen som fuldt symfoniorkester med en flot finale – Beethovens 7. symfoni.

Program:
Beethoven: Ouverture til ”Die Geschöpe des Prometheus”
Vivaldi: Koncert i D-dur, for guitar og strygeorkester
Holger Arden : Fra Suiten Ørbækiana: Nappe bjørneskind og Gå i Skoga
Grieg: Suite Fra Holbergs tid
Beethoven: Symfoni nr.7

Entré: 50 kr. For medlemmer: 30 kr.

fredericia-byorkester-2008-nov