2011 – 2012: Christina Meißner og Poul Skjølstrup Larsen

meissner-front-klNår det musikalske og stadigvæk nygifte par, duoen Meißner og Larsen besøger Christianskirken, bliver det en spændende aften med et afvekslende program for orgel og cello.

Christina Meißner er uddannet ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar, hvor hun også har undervist i en årrække. Hun var med til at danne ensemblet “klangwerkstatt weimar”, der har specialiseret sig i at udforske nutidig musik. I denne sammenhæng har hun samarbejdet med en række betydende komponister. Denne baggrund afspejler sig også i hendes solokoncerter. Hendes store indlevelse i vor tids musik betyder, at hun kan formidle værkerne til publikum, så de bliver spændende og interessante at lytte til. Hendes repertoire går langt ud over cellisters sædvanlige romantiske repertoire, da det spænder fra middelalder til vor tid.
Som ledende figur har hun gennemført sine egne koncertserier i Weimar. Christina Meißner har spillet i en lang række af de betydeligste tyske kirker samt i Berliner Philharmonie og Gemälde Gallerie, Dresden.

Christina Meißners hjemmeside: www.christina-meissner.de

poulslPoul Skjølstrup Larsen er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i Ålborg. Han har siden studeret videre i Paris hos Marie Claire Alain og André Isoir.
Poul Skjølstrup Larsen var organist ved Christianskirken i Fredericia i 20 år. Som leder af Christianskirkens Drenge- og Mandskor har han opført en række oratorier og andre værker for kor og orkester, og har i samme forbindelse medvirket i DR TV1 ”Før søndagen” samt ved en forskellige andre TV- og radioproduktioner.
Poul Skjølstrup Larsen er nu organist ved Løgumkloster kirke.
Han har optrådt som dirigent og orgelsolist i de fleste nordeuropæiske lande.

Program
Ved koncerten spilles bl.a. Antonio Vivaldi: Sonate i B-dur, Benjamin Britten: I. Solocellosuite, Jehan Alain: Deuxième Fantaisie, Marcel Dupré: Sonate og Camille Saint-Saëns: Prière for cello og orgel.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Christianskirken.

Entré: 80 kr.