2013 – 2014: Foredrag med Frans Rasmussen

Torsdag den 28. november kl. 19.00
Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia

Livet med musikken

Foredraget omhandler Frans Rasmussens vej fra barndomshjemmet i Aalborg til de globale koncertsale – med afstikkere til blandt andet jazzmusikken, vietnamesiske symfoniorkestre og Amalienborgs bonede gulve.

I foredraget belyser Frans Rasmussen hvad der gør, at en succesfuld dirigent bruger sin tid på at arbejde med amatører, brobygning og integration ved hjælp af musikken.

Frans Rasmussen er født i Aalborg i 1944. Frans er uddannet pianist, dirigent fra det Kgl. Danske Musikkonservatorium og hørelærepædagog. Frans har dirigeret alle danske orkestre og professionelle kor og har bl.a. været Kgl. Syngemester på Det Kgl. Teater samt kunstnerisk leder af Den Kgl. Livgardes musikkorps.
Frans Rasmussen har desuden dirigeret orkestre i Asien, det meste af Europa, Mellemøsten, Canada og Afrika.

Frans bevæger sig sikkert gennem stort set alle musikalske genrer, og har ud over dirigentopgaver løbende holdt foredrag om musik set ud fra forskellige vinkler. I foredragene tager Frans også udgangspunkt i erfaringerne fra Urbanplanen og Vollsmose.

De seneste år er Frans blevet landskendt via TV-programmer som TV2s ”Skinnet bedrager” og DRs mesterværker ” Stemmer fra Opgangen”, ”Stemmer fra Vollsmose” og ”Mestermøder”.

Arrangeret i samarbejde med FOF. Tilmelding til FOF.

Entré: 165 kr.