2019 – 2020: Fredericia Byorkester

Søndag den 24. november kl. 19.30Tøjhuset, Gothersgade 34, Fredericia

Fredericia Byorkester

Dirigent: Anne Cathrine Kielland Lund
Solist: Gustav Piekut, klaver

Bemærk tidspunktet. Der har været så meget run på billetterne til koncerten kl. 16, at den for længst er udsolgt. Orkestret har derfor hurtigt arrangeret en ekstra koncert samme aften kl. 19.30.  Billetsalget til den er i gang på www.fredericiabyorkester.dk og tojhuset.billetten.dk

Billetpris: 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn og unge under uddannelse (+ gebyr).

Der er udelukkende musik af Mozart på programmet.
Orkestret får besøg af den kun 23-årige pianist, Gustav Piekut, der skal være solist i klaverkoncert nr 21 (Elvira Madigan). Han opvokset i Kolding, men bor nu i Berlin, hvor han studerer. Gustav Piekut har allerede vundet et utal af priser. Han blev af Fyns Stiftstidende beskrevet som en ”Ung pianist i verdensklasse”. “En poet og virtuos ved klaveret” skrev Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Koncerten krydres med en lille rondo af Mozart, som den kun 13-årige Antonia Fuglsang fra Haderslev spiller fortryllende dejligt.  Antonia er et supertalent og modtog i sommer Syddansk Talentpris og vandt også Orkesterprisen, hvor hun efterfølgende havde den ære at spille Mozarts Violinkoncert med Odense Symfoniorkester. Næste år rejser hun til Japan for at spille en violinkoncert med et symfoniorkester derovre”.

Fredericia Byorkester slutter koncerten af med symfoni nr. 40 i g-mol.