2021 – 2022 Svitlana Leonchuk

Søndag den 20. februar kl. 15.00
Tøjhuset, Gothersgade 34, Fredericia

Svitlana Leonchuk – Lyt lokalt

Organist i Egeskov Kirke Svitlana Leonchuk er uddannet som pianist på konservatoriet i Kiev i 1982. For 24 år siden kom hun til Danmark, hvor hun tog organistuddannelsen i Løgumkloster. I 2002, blev Svitlana ansat ved Egeskov Kirke. Hun er meget benyttet som akkompagnatør, men har ikke kunnet udfolde sine pianistiske færdigheder andet en på små klaverer. Musikforeningen vil gerne give hende mulighed for, at de kan komme til sin ret på Tøjhusets Steinway flygel.
Svitlana er opvokset og uddannet med russisk musik. Det er derfor naturligt at det præger koncertprogrammet med klaverstykker af Dmitrij Sjostakovitj og Georgij Sviridov. Hun vil desuden spille Mozart. Indimellem vil vi også få brudstykker af Svitlanas russiske familiehistorie.

Entré: Gratis adgang.

I det trykte sæsonprogram er der annonceret en koncert med Loussine Azizian og Scandinavian Chamber Soloists, men på grund af corona-restriktioner i Norge har det desværre ikke været muligt at gennemføre denne koncert. Som erstatning tilbyder vi denne gratis koncert med Svitlana Leonchuk.