2022 – 2023 Duo Diatheseis

Søndag den 6. november kl. 15.00
Tøjhuset, Gothersgade 34, Fredericia

Duo Diatheseis


Violinist Christine Bernsted og pianist Ramez Mhaanna begyndte at spille sammen da de begge modtog Leonié Sonnings talentpris i 2019. De har hver især vundet priser ved konkurrencer i Melbourne, New York, Wien og Moskva.

Koncertintroduktion i caféen kl. 14.15 ved Niels Jørn Krogh.

Duoen vil spille Griegs 3. violinsonate i c-mol og Schuberts store Fantasi for violin og klaver. De har indspillet begge værker på cd som en anmelder betegner som “en galopade af skønhed og henslængt smertelig elegi”.

Entré: For medlemmer: 100 kr. For øvrige: 150 kr. Børn og studerende har gratis adgang. 

 

Christine Bernsted (f. 1994) har vundet utallige internationale konkurrencer, heriblandt Melbourne International Violin Competition, Danmarks Radios Symfoniorkesters Konkurrence og Danish String Competition.

Christine har desuden modtaget adskillige fornemme priser såsom Leonié Sonnings Talentpris 2019, Bente Calberg’s Legat og Carl Nielsen & Anne Marie Carl-Nielsen Talentpris i 2019.

Hun har spillet i bl.a. Berliner Philharmonie’s Kammermusiksaal, i Carnegie Hall’s Weill Recital Hall og i the Royal Albert Hall. 

Ramez Mhaanna (f. 1992) har en russisk mor og en libanesisk far. Han er opvokset i København. Modtog privat klaverundervisning som barn og gjorde sig allerede da bemærket ved konkurrencer og klaverfestivaler. Opførte som 16-årig Griegs Klaverkoncert med orkesteret Københavns Sinfonia i 2008.

2011-2015: Bachelor som pianist på Gnesins Musikakademi i Moskva. Kandidat i 2018 fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I 2018 optaget på solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Han har spillet koncerter i mange lande, bl.a. turné i Kina med duoen “Mhaanna-Zhang Duo”.